+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

Nyt år = nye begyndelser?

Omkring nytår begynder jeg jeg altid at kigge tilbage på året, der er gået, samt kigge fremad om der er ting, der skal være anderledes i det nye år. Jeg har en fornemmelse af at jeg ikke er den eneste, som gør det 🙂 Dette nytår kiggede jeg tilbage på et år der har været helt forrygende, jeg har fået lov til at arbejde 100% med det, som betyder mest for mig, samt have god tid til min familie og pleje mine kreative evner. Dagligdagens udfordringer er blevet meget lettere og de klares oftere med et smil. What’s not to like? Hvad mere har jeg brug for?

Ingenting!

Jeg vil gerne at 2018 bliver i samme ånd, og det ser heldigvis ud til at lykkes 🙂 Jeg føler at jeg nu kan køre i det tempo, der passer til mig. Hverken for hurtigt eller for langsomt.  Måske kender du til følelsen af, at livet kører afsted med dig, og du ikke har en chance for at stoppe op og nyde udsigten, eller kigge på kortet om du kører den rigtige vej. Tænk hvilken udfordring man ville stå med, hvis man tog bilferien på samme måde 🙂

Billedet er et godt billede på den stressede hverdag mange af os har. Vi mister orienteringen. Vi kommer ikke uden om de praktiske gøremål, vi har i dagligdagen. Vi kommer ikke ud over, at der skal mad på bordet, og vi kommer heller ikke ud over at vi skal forholde os til rigtig mange informationer i løbet af en dag. Informationer, som vi skal vurdere og forholde os til.

Ofte står vi tilbage med følelsen af afmagt, og at der må være en anden måde at leve livet på

Tag styringen over dagligdagens udfordringer

Og det kan jeg berolige dig med at der er. Jeg har selv gået vejen fra en presset dagligdag med 2 små børn og fuldtids job. Det var mere end jeg kunne klare og min krop begyndte at sige fra. I dag har jeg stadig job, 2 børn men et stort overskud.

2018 bliver for mig der hvor jeg deler min erfaringer med dig. Både med hvad vi har behov for som mennesker, men også hvordan du kan udgå at ramme i “stressfælden”

Facebook vil jeg i løbet af de kommende uger, dele 5 tips til hvordan du kan skabe en hverdag med overskud. Så kan du genekende dig selv i noget af ovenstående og føler dig ramt af dagligdagens udfordringer, skal du være mere end velkommen til at følge med.