Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/coachingfrahjertet.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2799
Lena Møballe - MasterCoach og stifter af Coaching fra hjertet
+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

"At tegne Mandala er for mig en passion, der får sindet til at falde til ro og tankerne til at give slip"

 

Lena Møballe – Stifter af Coaching fra Hjertet

Om mig

For mig er det vigtigt at leve et liv, der er i overensstemmelse med mine værdier. Jeg har fundet gløden i at fokusere på få, men for mig vigtige ting. For 3 år siden startede jeg som selvstændig marketingkoordinator og arbejder i dag for virksomheder på freelance-basis. Jeg trives med at have med forskellige mennesker og opgaver at gøre, da jeg har mulighed for at bruge min evne til at se folk og opdage, hvad de har brug for for at kunne blomstre. Det gav mig også mulighed for at forfølge min drøm om at hjælpe mennesker til at se deres eget værd og potentiale.

Jeg er uddannet MasterCoach fra Nordlys® i Silkeborg og har gennem hele mit liv og arbejdsliv haft samarbejde med forskellige mennesker som en central del af hverdagen, hvad enten det har været undervisning, ledelse eller samarbejde om et projekt. Jeg glæder mig, hver gang jeg ser et menneske få succesoplevelser, og der er ikke noget mere motiverende end at se lyset blive tændt i en persons øjne.

Værdier

En af mine helt store værdier er min familie, og for mig er det meget vigtigt, at arbejdsliv og familie hænger sammen. Derfor vil du også opleve mig som en person, der kigger hele vejen rundt om dig for at hjælpe dig til den for dig bedste løsning på din problemstilling.

Jeg har selv gennem livet følt mig bombarderet med holdninger, krav, nye krav, endnu flere krav og forventninger – en virkelighed, jeg selv havde stillet op, fordi jeg ikke turde sige fra og stå ved mig selv. Med største ihærdighed har jeg lukket øjnene for de ting, der lå lige foran mig, i et forsøg på at passe ind i omgivelsernes veldefinerede kasser. Den tid er heldigvis overstået, og jeg er stor tilhænger af en langsommere livsstil med fokus på det nære, ro (meditation) og prioritering af mine værdier.

Som din coach hjælper jeg dig til at anskue dine udfordringer fra en anden vinkel. Jeg støtter dig, når det er svært, og jeg glædes med dig, når du sejrer. For mig er det vigtigt at have glæden med i de ting, jeg foretager mig, så derfor vil du altid møde mig som glad, nærværende og nysgerrig, klar til at inspirere og motivere dig til at få opfyldt dine ønsker. Ikke to mennesker er ens eller har behov for det samme, så derfor bliver ethvert forløb tilrettet efter den enkelte.

Jeg arbejder inden for følgende områder:

  • Job – Trænger du til sparring, motivation eller et karriereskift?
  • Relationer og netværk – Har du forhold til familie, venner eller netværk, der skal forbedres?
  • Værdier – Handler du ud fra egne værdier, har du overtaget overbevisninger, som ikke gør dig lykkelig, eller har du brug for at lære dit eget kompas at kende?
  • Følelser – Løber du altid ind i de samme konflikter, er du ked af det, eller føler du dig overbelastet, frustreret, utilstrækkelig eller ensom?
  • Projekter – Ønsker du sparring og motivation?
  • Stress – Ønsker du hjælp til at undgå det?

Uddannelse og erhvervserfaring

2001-2004:     Bachelor i International Kommunikation og Multimedier
2004-2007:     Butiksansat, marketingassistent og salgsassistent
2007-2009:     Udstationeret i Bangladesh som underviser, coach og afdelingsleder
2009-2013:     2 barsler og arbejde som HR-assistent
2013-2015:     Marketingassistent
2015-    Freelance-marketingkoordinator og coach
2016    Uddannelse til Nordlys® Master Coach
2017    Reiki I – Healing

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kom med på mail listen for at modtage de seneste nyheder fra Coaching fra Hjertet.

Du er nu en del af mail listen