Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/coachingfrahjertet.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2799
Tankemylderkuren - Coaching fra Hjertet
+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

Tankemylderkuren

Tankemylder er årsag til dårlig livskvalitet, sygemeldinger og dårlig søvnkvalitet. Tankerne kommer ofte til at køre i en negativ spiral og kan på sigt føre til stress, hvis ikke man får det stoppet. 

Lena Møballe, Coaching fra Hjertet

Tankemylderkuren i Silkeborg

Du læser dette fordi du har oplevet at dine tanker ræser afsted med dig. Måske har du også rigtig svært ved at falde i søvn eller vågner midt om natten tankerne vælter rundt.  Du kan ikke overskue tankerne. Du vil egentlig bare have dine bekymringer til at stoppe.

Ofte er det, vi ser som stresspræget hverdag, konflikter, og udfordringer skabt af vores indbyggede tankevaner og overbevisninger. Ved at lære vores sind at tænke på en ny måde kan tankemylder elimineres.

Hvordan foregår det?

For det første foregår det, som samtale hos mig i en gruppe på max 5 personer.
Har du ikke lyst til at sidde i en gruppe laver jeg også 1:1 samtaler. Det kan enten foregå fysisk eller online.

1. session

Første session starter typisk med, at vi taler om hvordan det er at være dig – hvad der fylder i dine tanker. Derefter får du noget teori – en model, vi skal arbejde med gennem forløbet, af mig. Modellen danner grundlag for det videre forløb, og er den vi vil vende tilbage til gennem hele forløbet. Til sidst får du en lille øvelse med hjem som du skal lave. Individuelle sessioner kan både afholdes online og hos mig.

2. session

I anden session følger vi op på øvelsen, og kigger nærmere ind i de tankevaner, du har kørende og du får løsninger til at håndtere, de tanker, der ikke vil dig noget godt. Ofte får du her også en ny hjemme opgave. Modellen fra 1. session er igen omdrejningspunktet for samtalen, da den viser hvad der sker med vores tanker og hvordan vi kan få dem håndteret.

Følgende session(er)

I De resterende sessioner, følger vi op på øvelserne, og sikrer at metoden er forstået og bliver øvet. Eventuelle tanker, der bliver ved at volde problemer tager vi fat i, og får håndteret i henhold til metoden.

Der sættes 90 minutter af til hver gruppesession og 60 minutter til 1:1 session, så der er god tid til at komme omkring dine tanker, spørgsmål og opfølgning på øvelserne.

Hvad er fordelen ved metoden?

Metoden skiller sig ud fra traditionel coaching, ved at tage et metaperspektiv på dine tanker. Vi vil ikke gå så meget ind i de ting du tænker på, men vi vil kigge på den måde du tænker om dine tanker.

Du vil efter endt forløb opleve en langt større frihed i forhold til hvad du bruger din tankevirksomhed på. Du vil får følelsen af at det er dig, der har kontrollen over hvad der fylder og ikke dit tankemylder.

Du får

  • Introduktion til MINDStrain metoden
  • Øvelser – 2 x 3 min dagligt
  • Kontrol over din stress og tanker på 3-5 sessioner
  • Bliv på jobbet i forløbet
  • Metode du selv kan anvende også på fremtidige situationer
  • BONUS! Støtte og opfølgning gennem forløbet

Metoden både stopper og forebygger tankemylder uden at det behøver at ændre noget i din hverdag. . Metoden ruster dig til at ændre dine tankemønstre og eliminere Tankemylder og dermed også forebygge stress. Du udvikler din bevidsthed om hvad der driver dine tanker, og gør dig i stand til at træffe de rette valg for dig selv. Du lærer hvad du skal have mere af i dit liv, og hvad du måske skal bruge knap så meget energi på.

Jeg vil glæde mig til at have dig med på et af mine hold eller hjælpe dig igennem et 1:1 forløb.

 

Priser

Gruppeforløb 3 sessioner kr. 1.200,-

1:1 forløb op til 5 sessioner kr. 3.995,-

Grundet Covid-19 afholder jeg ikke gruppeforløb i øjeblikket og det er ikkke muligt at tilmelde sig, er du interesseret så hold øje med mine nyhedsmail hvor nye datoer vil blive meldt ud.

Stay safe!

Få øvelsen, der stopper tankemylder når du skal sove

Med denne øvelse  vil jeg gerne give dig mulighed for at få at få dine tanker lagt til side, så du kan få en ubekymret søvn. Når du vågner med overskud, bliver tankemylderet også mindre og du starter en god spiral, der hjælper dig fremad.

Ved at sige “JA, tak!” tilmelder du dig mit nyhedsbrev. Du kan til enhvertid afmelde dig med et klik 🙂

Navn:
E-mail:

Hvad siger andre….

Lena er en dygtig coach og har et talent for virkelig at lytte og læse folk. Jeg har oplevet det både på egen krop og også set det på afstand. Hun formår at stille de rigtige og ærlige spørgsmål som hjælper en på rette vej. Malou Stidsen Krowicki

Din klogskab, din empati, og din fantastiske intuition samt helt klare, dybe og direkte spørgsmål rammer lige i centrum, og får selv “kampestene” til at syne små…! Anja Niebuhr

Mine varmeste anbefalinger – du rammer plet så mange gange,  nu klogere på mig selv – og med værktøjer i rygsækken Ane Krause

Skarp, professionel og fyldt med masser af indsigtsfuld hjertevarme og empati. Præcis som det skal være. Tak her fra i hvert fald. Peter Wiehe

Stress og tankemylder?

Undersøglelser viser at stress skabes af bekymringer. En bekymring er kendetegnet ved at vi ikke har en løsning på den og vi kan bruge årevis på at tænke/bekymre os uden at finde en løsning. Men hvad nu hvis du kan skifte fokus og lære kun at fokusere på de ting du rent faktisk kan løse og endda måske kun på en enkelt ting ad gangen?

I “Stop Tankemylder” forløbet arbejder vi med tanken om tanken. Det vil sige, istedet for at grave i problemerne, arbejder vi med at omstrukturere din tanker, så du let kan flytte dit fokus væk fra dine bekymringer og grublerier.

MINDStrain metoden, som jeg bruger som fundament er udviklet af Stig Sølvhøj, stifter og ejer af MINDStrain. Metoden er udviklet på baggrund af omfattende studier og er metakognitiv i sin tilgang. Læs mere på www.mindstrain.com

Er du i tvivl om det er noget for dig, så giv mig et kald på

tlf. 23 20 29 12

Er du i tvivl om metoden er for dig? Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ved at bruge kontakt formularen, accepterer du samtidig Coaching fra Hjertets Cookie- og Privatlivspolitik

8 + 3 =

Læs Coaching fra Hjertets Cookie- og Privatlivspolitik

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kom med på mail listen for at modtage de seneste nyheder fra Coaching fra Hjertet.

Du er nu en del af mail listen