Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/coachingfrahjertet.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2799
Mønsterbryder - Foredrag om vores basale behov
+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

Mønsterbryder

Mønsterbryder

Dato: 5. november 2018
Tid: 19.00-21.00
Sted: Buskelundhøjen 22, 8600 Silkeborg

Mønsterbryder

– Kend dine behov og bryd dine mønstre.

 
Få inspiration til at komme dine egne handlemønstre og overbevisninger til livs. Lær dine behov at kende og få en anden tilgang til dine udfordringer. Og hvis ikke du bliver inspireret, kan du i hvert fald gå fra aftenen med visheden om at du ikke er den eneste, der har siddet fast i noget mudder 😊
 
Hvor bevidst er du om dine egne behov. Ikke behovet for mad, drikke og sex, men behovene for ”Sikkerhed og stabilitet”, ”Spænding og forandring”, ”At skille sig ud” og ”Kærlighed?
 
Vidste du at ovenstående behov har rigtig stor indflydelse på hvordan vi lever vores liv og hvor tilfredses vi er med det liv vi lever? At vi kan få dækket vores behov på en usund, neutral og en sund måde?
 
Med udgangspunkt i mit eget liv fortæller jeg om hvordan jeg i mange år har forsøgt at lukke øjnene for mine egne behov og egentlig bare levet, som jeg troede omverdenen forventede. Efterfulgt af en meget egoistisk periode, med meget usund behovsdækning til en stabilisering, som har givet indre ro og glæde.
 
Foredraget koster kr. 125,- og du tilmelder kan dig her

Gratis minikursus om vores basale behov

Vil du vide mere om vores basalebehov inden foredraget, så meld dig på mit minikursus i vores basale behov
Læs mere om minikurset her

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kom med på mail listen for at modtage de seneste nyheder fra Coaching fra Hjertet.

Du er nu en del af mail listen