+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

Fejring!

Sådan så der ud hjemme hos os sidste onsdag efter at børnene var blevet puttet. Det var blevet tid til fejring! Vi fejrede at min mand startede på nyt arbejde og lanceringen af mit nye website – hvor du jo allerede har fundet ind 😊 Velkommen til!

Man skal altså huske at fejre sine succeser. Punktum!

Det var dejligt lige at dvæle ved hvad, der sker i vores liv i øjeblikket. Vi sad lidt og talte om alting og ingenting og blev gladere og gladere jo mindre der var i flasken og inden vi havde fået set os om var den tom. 😊

Det er så let bare at hoppe i hamsterhjulet, og sige ”Så nu er mit website færdig, og så hurtigt videre til det næste”. Men for mig er det en rigtig stor milepæl i mit selvstændige liv, og det skal værdsættes.

Jeg ville ikke kunne have lavet denne side uden hjælp fra en masse mennesker. Så jeg vil bruge dette indlæg til at takke de mennesker, der har været en stor støtte i denne proces.

Stort tak til jer alle sammen!

HN Grafisk, som har stået for udarbejdelse af logo, opsætning af website, visitkort og andre materialer

Rasmus Gissel for at være et par ekstra øjne på teksten og lige sætte de ekstra kommaer, som jeg ikke får med

Dorthe Juul, som har fungeret som min coach i processen op til beslutningen om et website. Hun har hjulpet mig i at holde mig fast i hvad jeg vil og at nå dertil.

Jonas Møballe, min bror, som er super med et kamera. Han har tage de fleste af billederne på websitet og gjort det at få taget billeder af mig selv lettere.

Og selvfølgelig til min familie og alle dem som er kommet med input hen ad vejen.

 

Hvornår stoppede du sidst op og nød et godt øjeblik i dit liv? Husk det, og giv dig selv lov til at nyde de små øjeblikke 😊 Gør det allerede idag.

 

Kærlige hilsner
Lena

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kom med på mail listen for at modtage de seneste nyheder fra Coaching fra Hjertet.

Du er nu en del af mail listen