+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

Naturlige bekymringer

For at forstå vores naturlige processer, skal vi bare vende hovedet væk fra skærmen og kigge ud i naturen. Bekymringer er som et snevejr. Prøv en dag at sætte dig stille og roligt ned og betragt et snevejr – bare kig på det uden at foretage dig noget i det.

 

Din retning bestemmer hvad du ser

Kigger du lige ud, ser du snefnug, der hvirvler rundt mellem hinanden, og det er svært at holde fokus på en bestemt. Kigger du opad, kan man ikke se præcist hvorfra snefnuggene kommer, og kigger du ned, ser du dem forsvinde. Måske smelter de eller måske ligger de sig til ro mellem de andre snefnug, der allerede er landet. Uanset hvordan du vender og drejer det, kan du ikke stoppe den naturlige snebyge. Den kan være til stor gene, især hvis man skal ud og køre. Den kan også være en perfekt legeplads, hvis man trænger til at slå sig løs.

 

Hvad ser du?

MEN! Du kan bestemme hvordan du forholder dig til den. Du kan trække i arbejdstøjet og skovle snefnuggene væk. Det rækker dog kun til det næste snevejr falder, og så kan du starte forfra. Du kan også forsøge at fange snefnuggene, og holde dem fast. Men hvordan kan du fange dem alle, eller være sikker på at du fanger den rigtige…?

Du kan også bare betragte snevejret uden at gøre noget. Lad snefnuggene hvirvle rundt uden at forholde dig til dem.

Når snebygen har lagt sig ligger det hele stille, og det er nemt at se hvor man skal sætte ind. Måske har du et fortov eller en indkørsel, der skal skrabes for sne, men du behøver ikke forholde dig til hver enkelt snefnug, men kan tage det der er vigtigst.

 

Inden du læser videre….

INDEN DU LÆSER VIDERE så læs lige ovenstående igen og i stedet for ”snevejr” læser ”tankemylder” og i stedet for ”snefnug” læser tanke.

Ved at behandle alle tanker lige og anerkende at de er der uden at reagere på dem alle kan vi stille og roligt opbygge et større mentalt overskud. Vi bliver bedre til at sortere i hvad der er vigtigt og hvad vi faktisk ikke behøver at give energi.

Så næste gang dine tanker løber af med dig, så kig på dem som et snevejr og vid at det lægger sig igen – det er bare tanker og en tanke er ikke farlig bare fordi du tænker den 😊

Hvis du mangler et sted at placere dit indre snevejr når det raser, har jeg indtalt en lille øvelse, der kan hjælpe dig. Når du henter den tilmelder du dig samtidig mit nyheds brev.

Hvad er normalt?

Hvad er normalt! Her den sidste tid har jeg ikke sovet super godt… ja det sker faktisk også for mig 😊 Jeg hader, når jeg vågner en time før vækkeuret ringer, det er så trælst for på en måde har jeg fået så meget søvn at jeg ikke føler mig træt og på den anden...
Glaede

Dansen gennem livet

Ingen Madonna For et halt år siden, begyndt jeg at gå til dans - i en alder af 38... det er jo aldrig for sent at lære noget nyt 🙂 Det er hverken tango eller vals men "DANSEGLÆDE". Der er ikke noget , der kan få smilt frem på mig som god musik og dans. Til fester...

Dine bekymringer er helt naturlige

Naturlige bekymringer For at forstå vores naturlige processer, skal vi bare vende hovedet væk fra skærmen og kigge ud i naturen. Bekymringer er som et snevejr. Prøv en dag at sætte dig stille og roligt ned og betragt et snevejr – bare kig på det uden at foretage dig...