+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

Ingen Madonna

For et halt år siden, begyndt jeg at gå til dans – i en alder af 38… det er jo aldrig for sent at lære noget nyt 🙂 Det er hverken tango eller vals men “DANSEGLÆDE”. Der er ikke noget , der kan få smilt frem på mig som god musik og dans. Til fester kan jeg altid findes på dansegulvet og skal nok finde en i selskabet, der har ligeså meget brug for at danse som mig. Jeg er bestemt ikke en Madonna på et dansegulv, og jeg kan faktisk blive helt i tvivl om hvorvidt mine krobsdele er koordineret med det billede jeg har i hovedet. Men det betyder ingen ting år musikken, bevægelse og latteren først har fået fat.

 

Danseglæde

Når jeg fortæller folk at jeg går til “danseglæde” kigger de ofte undrende på mig og spørger: “danser i så bare?” Eller “lærer i så slet ikke at danse” Og svaret er ja og nej! Tænk lige over det et øjeblik. Hvor mange ting, i dit liv, laver du uden at der er et mål med det?

 

Lalleglæde?

Er i så bare en flok lalleglade damer, der danser? Kan I ikke bare danse når i er i byen? Nej og Nej. Vi danser fordi vi kan. Og lets face it, med det sted jeg er i livet nu, er det ikke byture med dans, der står øverst på listen. At danse på denne måde er lidt ligesom livet. Nogle gange har man haft en god uge, andre gange ikke. Nogle gange har man bare ikke lyst og andre gange er det ikke lige favoritnumrene, der bliver spillet. “Du ved ikke altid, hvad du bliver budt – men du vælger selv hvordan du vil tage det. Uanset hvad, når muikken spiller og min krop for lov at bestemme, sker der noget, som udløser en fatstisk lethed og hjælper med at takle bekymringer i hverdagen.

 

Læg bekymringer på hylden

Summa summarum, jeg går altid mere opløftet fra en dansetime end da jeg kom. Det skyldes både at, der er ikke er forventninger, der er ikke et mål med dansen og ikke mindst skyldes de alle de andre fantastiske kvinder, på holdet. Alle har en plads uanset rytme. Der er ingen fordømmelse kun plads. Det er et rum hvor alt andet får lov til at blive uden for døren.

Nogle løber, nogle cykler, nogle svømmer, nogle spiller fodbold, nogle dyrker cross fit og andre går i træningscenter – Jeg danser gennem livet. Og det fede er at der ikke er et mål 🙂

Hvad er normalt?

Hvad er normalt! Her den sidste tid har jeg ikke sovet super godt… ja det sker faktisk også for mig 😊 Jeg hader, når jeg vågner en time før vækkeuret ringer, det er så trælst for på en måde har jeg fået så meget søvn at jeg ikke føler mig træt og på den anden...
Glaede

Dansen gennem livet

Ingen Madonna For et halt år siden, begyndt jeg at gå til dans - i en alder af 38... det er jo aldrig for sent at lære noget nyt 🙂 Det er hverken tango eller vals men "DANSEGLÆDE". Der er ikke noget , der kan få smilt frem på mig som god musik og dans. Til fester...

Dine bekymringer er helt naturlige

Naturlige bekymringer For at forstå vores naturlige processer, skal vi bare vende hovedet væk fra skærmen og kigge ud i naturen. Bekymringer er som et snevejr. Prøv en dag at sætte dig stille og roligt ned og betragt et snevejr – bare kig på det uden at foretage dig...