Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/coachingfrahjertet.com/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2799
Art in Circles - Coaching fra Hjertet
+45 23 20 29 12 lenamoeballe@gmail.com

Art in circles

Hver en ny mandala, er en ny oplevelse for mig.  Når man falder ind i rytmen opstår der en helt fantastisk ro.

Om Art in Circles

Art in Circles handler om at inspirere til at bruge kreativiteten og lade den udfolde sig, på præcis den måde, der er rigtig for dig.  Nogle tænker, at det at være kreativ er det samme som, at skulle være en stor kunstner, men det er det ikke for mig. Det kreative rum, er et sted, hvor jeg har mulighed for at stilne mit sind, så tankerne kan falde til ro, uden at jeg behøver at gøre ret meget. Hvilket giver et stort mentalt overskud.  Den oplevelse vil jeg gerne dele med dig.

Velkommen til.

En personlig mandala

En personlig mandala bliver lavet specifikt til dig. Den indeholder dit liv. I processen med at lave mandalaen får jeg relevante indormationer om, hvor du er i dit liv lige nu, og hvad du har med dig, og måske hvor du er på vej hen. I mandalaen ligger der derfor rigtig meget healingsenergi.

Private og gruppe events

At sidde og skabe mandalaer i en lille gruppe er så givende. Ikke nok med at det er rigtig hyggeligt, så bliver man også inspireret af hinanden. Kan du samle 4-6 personer kommer jeg gerne ud og laver en workshop hos dig. Kontakt mig for yderlig information

Mandalaer til salg

Jeg får lavet mange mandaler hen ad vejen. Desværre har jeg ikke plads til at hænge dem alle op. Måske er der én der taler til dig?

Kunderne siger

{
Tak for en fantastisk formiddag - Camilla Hvid

{
Du kender mig ikke, men du har været med til at give mig en smuk og rørende gave…

For et par måneder siden fik jeg en mandala i grønlige nuancer foræret af min gode veninde.

Jeg blev umiddelbart meget glad og utrolig rørt over gaven, som kom helt uventet. Den er meget smukt udført, og jeg kan slet ikke få nok af at se på den. Den vil helt sikkert blive brugt i mine meditationer 🙂

Hver gang jeg læser den medfølgende tekst, så forundres jeg over det indblik, som du har fået i mit liv, selvom du ikke engang har mødt mig. Dine ord er, som du nok kan forstå, meget rammende, og også de rører mig dybt.

Så tusinde tak for en meget personlig og dejlig gave! Jeg kunne helt sikkert selv godt finde på at få dig til at tegne en mandala for mig, når jeg skal give en helt unik gave til en anden. - Anonym

Adresse

Buskelundhøjen 22
8600 Silkeborg

Ring til mig

+45 23202912

Send mig en mail

kontakt@coachingfrahjertet.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kom med på mail listen for at modtage de seneste nyheder fra Coaching fra Hjertet.

Du er nu en del af mail listen